Topsporter (.nl)

Over ons

YouAre ...en de aandacht voor jou vanuit het initiatief voor De Topsporter.nl is een heus merk dat zich veel met zijn fans bezighoudt en YouAre zal zich alleen maar uitbreiden! Uitbreiden door te geven, aan jou! Wat? GRATIS ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden bijvoorbeeld. Zo sponsoren wij veel verschillende dingen. Uiteindelijk ook evenementen, maar vooral NU sportteams, athleten, sporters en zelfs al jongtalenten vanaf het prille begin!

YouAre en Topsporter.nl oa. staat dus voor de publicaties en groei van beginnende sporttalent welke doorgroeien in de zogenoemde jong talentgroep, een opleidingsgroep of een topgroep. Logisch gevolg: YouAre staat dan verder ook nog voor Topsporten (...dus is er ook voor: “De Topsporter.nl”), evenementen, en binnenkort wellicht ook muziek en nog veel meer.

Door al deze sponsoringen proberen wij veel mensen te bereiken en dingen als sporten te stimuleren. Dit is natuurlijk goed in de wereld waarin wij nu leven. Mensen willen gezond leven en sporten hoort daar natuurlijk bij. Dat is ook een van de redenen waarom YouAre nu ook het bouwen van jouw ONLINE imago en een breed assortiment (veelal Amerikaanse) sport materialen en benodigdheden met bijpassende accessoires als varianten uit heeft gebracht.

 

YouAre en jongtalenten besteedt veel tijd aan de media. Zo hebben wij “YouAre ONLINE” waar je alles kunt bekijken wat wij voor jou doen. Je vind hier veel wedstrijden, evenementen, topaanbiedingen en nog veel meer. Ook op Facebook en twitter worden elke dag wel dingen gepost, foto’s, nieuwe evenementen, wanneer deze plaatsvinden en andere leuke feitjes. En anders wel door onze ambassadeurs. Ook zijn wij als merk zelfs actief op Instagram. Hier zie je geen doodnormale saaie foto’s van enkel maar het assortiment van must haves en sport benodigdheden maar wederom weer wat wij doen en waar wij voor staan.

Kortom YouAre-ONLINE houdt zich erg goed bezig met concerncommunicatie*. Het wil goed laten zien wat wij SAMEN doen en waar niet wij maar juist ook jullie ambassadeurs voor staan. Het gezamenlijke merk, van, Voor en DOOR jou weet zichzelf dan ook goed neer te zetten in de wereld van sport. Want ook “WijZijnTopSport.nl”, met de start vanuit “jongtalenten.nl”.

*) Concerncommunicatie houdt in dat een organisatie een gunstig klimaat continueert of creëert. In het proces van integrale communicatie is dit een randvoorwaarde voor succesvol functioneren. Concerncommunicatie is bedoeld om relaties met publieksgroepen te bouwen of te onderhouden

 

Wij rekenen erop dat ook u vindt dat YouAre het goed doet. Wij presenteren ons goed en laten duidelijk zien wie wij zijn en waar wij samen voor staan. Wij zijn dan ook sterk van mening dat je beter van je kan laten horen als je talent heb en om dat te stimuleren dan dat wij een organisatie zijn dat zich op de achtergrond houdt en waar je weinig van hoort, die weinig sponsoren en zich minder bezighouden met media en social media. Zo maakt YouAre goede en duidelijke reclame voor jou en dus ook voor zichzelf en zal het imago dan ook bij veel mensen in Nederland en in een volgende stap ook in heel veel verschillende landen erg goed zijn.

YouAre ambassadeur


Adres
Topsporter (.nl)
KVK: 30241098

Teisterbandstraat 34
5331CR Kerkdriel
Netherlands

Telefoonnummer
0418 640 240

Website
topsporter.nl
Neem contact met ons op

Tags
topsporter jumpking jumppod ovaal deluxe trampolines rond gratis bezorgd inclusief safetynet