van de Wiel, MIONAvdW.nl

Over ons

Hoi, hallo allemaal, ik ben Miona v.d. Wiel ben 15 jaar , geboren op 24 november 1998 en woon in Drunen (NB). Mijn sport is trampoliespringen , dit doe ik op het allerhoogste niveau de A-klasse Junior. Ik train 7 keer per week 2 tot 2,5 uur per keer. Ik train voor EK's WK's richting de Olympische Spelen 2020. Mijn eerste WK was in November 2013 in sofia Bulgaije en ben daar samen met Savannah Deckers met synchroonspringen 8ste van de wereld geeindigd, individueel ben ik als 46ste geeindigd.

Seizoen 2013/2014; Ik kom uit in de TOPSPORT A-KLASSE en ben 2e jaars junior.

Dit seizoen heb ik mijn eerste belangrijke wedstrijd al gesprongen Het WAGC ( Junioren WK) in Sofia Bulgarije. Deze wedstrijd was voor mij een geweldige ervaring samen met mijn synchroonpartner Savannah Deckers zijn we op het WK als 6e de finale in gegaan en zijn als 8ste van de wereld geeindigd, individueel ben ik als 46ste geeindigd. Er komen nog enkele belngrijke wedstrijden aan zoals het internationaal toernooi IAG in Den Bosch op 29 en 30 mei, 22 juni het NK en ik wil mezelf goed presenteren op de NISSEN CUP in Arosa Zwitserland op 25 juni tot 29 juni, ook probeer ik me weer te plaatsen voor het WAGC ( junioren WK) die in november plaats vind in Florida Daytona Beach USA. De Nissen cup en het WAGC worden niet door de bond(KNGU) vergoed daarom ben ik op zoek naar mensen of bedrijven die mij mijn droom werkelijkheid  kunnen maken door een gift of een artikel op deze website te kopen.

Seizoen 2012/2013; Ik kom uit in de TOPSPORT A-KLASSE JUNIOREN.biografie

Mijn sychroon partner dit seizoen is Savannah Decker uit Den Bosch.  Savannah en ik zijn met synchroon springen NEDERLANDS KAMPIOEN EN DISTRICKKAMPIOEN ZUID 2013 geworden [Zie YouTube]. Ik heb me zowel individueel als synchroon geplaatst  voor de WAGC (Junioren wereld kampioenschappen) in Sofia Bulgarije deze word gehouden in November dus daar ga in na de vakantie hard voor trainen. Dit seizoen heb ik 2 gouden , 2 zilveren en 1 bronzen medailles gehaald.

YouAre ambassadeur


Adres
van de Wiel, MIONAvdW.nl
KVK: 30241098

Trampolinespringster, NL/EK/WK
in NL in de TOPSPORT A-KLASSE, 2e jaars jr.
Netherlands

Telefoonnummer
0416 379 387

Website
mionavdw.nl
Neem contact met ons op

Foto's